Ylämenu
Menu
Uutiskirje

SCF Huolto hakeutui konkurssiin

Varsinais-Suomen käräjäoikeus asetti Salossa matkapuhelimia korjanneen SCF Huolto Oy:n konkurssiin tiistaina. Yritys haki konkurssia itse. Työttömäksi jäi kuutisenkymmentä asentajaa ja logistiikan osaajaa.

SCF Huollon hallituksen puheenjohtaja Yrjö Tuominen arvostelee teleoperaattori Teliaa, joka hänen mukaansa vei yrityksen koneet viiden päivän varoitusajalla. Telia oli yksi SCF Huollon kolmesta omistajasta.

Lue lisää 12.7.2017 lehdestä

9 vastausta: SCF Huolto hakeutui konkurssiin

 • No höh.. oli ihan jees mesta, vaikka pari huonompaakin kokemusta löytyi.

  • Niin, niin. Niitä huonompia kokemuksia oli. En jää suremaan. Mutta ikävä tapahtuma suomalaisille duunareille tuo konkurssi.

 • Todella tylsä juttu.
  Jos olisin Telian asiakas boikotoisin puhelinyhtiö Teliaa.
  Voimia yrittäjälle ja toivottavasti työntekijät löytävät töitä.
  Mitenkäs on meneekö uusi kaupunginjohtaja barrikadeille työntekijöiden puolesta? Saavatkohan työntekijät siivun Eu-tuista?

 • Miten on mahdollista että Telia oli omistajana noin viidenneksellä lehtitiedon mukaan ja se yksin päätti koneiden viennistä pois. Vai onko kyseessä yritys hakea syntipukki jostakin muusta kuin mikä on oikea syy. Turha näitä halvempiakaan huoltoja on moittia. Jos huollon hinta on liki sama kuin uuden luurin hinta, haistatan kyllä pitkät ns. merkkihuolloille.

  • Kai se omistajana voi sen tehdä, jos haluaa. Lehdessä kirjoitetussa mainittiin, että Telialla ja huoltoliikkeellä on sopimus huolloista. Nyt ei kyllä selviä saako Telia käyttää vain scf:n huoltopalveluita ja kieltää muiden käytön.
   Ja nyt en suoraan näe, että tämä Telian tekemä siirto olisi ollut ongelma. Vaan ongelma on jokin muu, jonka seurauksena Telia on tehnyt valintansa.

 • Ei kännyköitä kannata korjata. Itse ostan aina uuden rikkoutuneen tilalle. Olen köyhä ja työtön.

 • Kyllähän tuolla muutamankin kerran yritettiin puhelinta takuukorjata mutta ei siitä koskaan valmista tullut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto