Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Someron Esan Tommi Holttinen taivutti ennätyksensä 540 nuorten EM-kisoissa

Someron Esan seiväshyppääjä Tommi Holttinen onnistui hienosti sunnuntaina 22-vuotiaiden EM-kisoissa Puolan Bydgoszczissa. Holttinen, 20, taivutti finaalissa oman ennätyksensä 540 ja sijoittui seitsemänneksi. Sijoitus on Holttiselle hänen parhaansa arvokisoissa.

Holttinen jäi vain sentin Urho Kujanpään tämän kauden kotimaisesta kärkituloksesta.

Holttisen entinen ennätys oli 530. Holttisen kisa lähti käyntiin tahmeasti, kun hän pudotti ensimmäisen yrityksen 510:stä. Sen jälkeen Esan hyppääjä siirtyi 520:een, josta tuli siitäkin pudotus. Viimeisellä mahdollisella yrityksellä Holttinen ylitti 520 ja kisa jatkui. 530 meni sitten yli jo heti avaushypyllä ja ennätyskorkeus 540 toisella. 545 oli vielä ainakin sunnuntaina Puolassa liikaa.

Toinen suomalainen Tomas Wecksten oli kahdeksas tuloksella 530.

Perttelin Peikkojen Elina Kakko oli korkeushypyssä finaalin yhdeksäs. Kakon tulokseksi jäi 179. 20-vuotias Kakko ylitti kisassa lisäksi korkeudet 168, 172 ja 176. 182 oli tällä kertaa liikaa Kakolle.

 

Tommi Holttinen ylitti 22-vuotiaiden EM-kisoissa 540. Se on hänen uusi ennätystuloksensa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto