Teemu Rannikkoa ei nähdä EM-leirityksessä – Ahonen ja Koivisto mukana

0

Salon Vilppaaseen ensi kaudeksi siirtyvä takamies Teemu Rannikko ei ole mukana Suomen miesten koripallomaajoukkueen leiriryhmässä, joka viimeistelee virettä syksyn EM-kotikisoihin. Asia ei ole yllätys, sillä Rannikko antoi kesäkuun lopussa MTV Sportille jo sen suuntaisen lausunnon, ettei ole käytettävissä Henrik Dettmannin luotsaamassa joukkueessa.

18 pelaajan suuruisessa leiriryhmässä ovat mukana Vilppaan takamieskasvatti Roope Ahonen sekä Vilppaassa ensi kaudella jatkava heittolinko Mikko Koivisto. Susijengin viimeistelyleiritys alkaa ensi maanantaina.

Heinä-elokuussa Suomi kohtaa harjoitusotteluissa Latvian, Venäjän, Israelin, Italian, Turkin, Nigerian ja Tshekin. EM-kilpailut käynnistyvät Suomen osalta 31. elokuuta Ranska-pelillä. Alkulohkon muut vastustajat ovat Slovenia, Puola, Kreikka ja Islanti.

Vilppaan heittävä takamies Mikko Koivisto on ehdolla EM-joukkueeseen.