Vedenjakelu keskeytyi tiistaina Perttelin Kaivolassa

0

Vedenjakelu keskeytetään tiistaina useiksi tunneiksi Perttelin Kaivolassa, minkä vuoksi osan alueen asukkaista kannattaa varata vettä käyttöönsä. Vesi suljetaan vuotokorjauksen takia osoitteista Turrintie 3 ja 2–16, Kaivolantie 2–10 sekä Tyryntieltä.

Työn arvioidaan alkavan aamulla puoli kahdeksalta ja päättyvän iltakuudelta. Salon Vedestä suositellaan varaamaan vettä käyttöön vuorokauden tarpeiksi.
Salon Veden toimitusjohtaja Kalle Virtanen kertoo, että vesikatkos kestää pitkään, sillä runkovesijohdon tekniikkaa joudutaan uusimaan laajalta alueelta. Alueella murtui runkovesijohto viime viikolla.

– Jos kaikki menee hyvin, korjaustyöt saadaan päätökseen huomisen aikana.
Vedessä voi esiintyä harmautta vielä korjaustöiden jälkeen. Tämä on kuitenkin vaaratonta, sillä harmaus johtuu veteen sekoittuneesta ilmasta.