Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Barcelonan iskussa kadonneen pikkupojan kohtalosta ei vielä tietoa

Barcelonan terrori-iskun yhteydessä kadonneen 7-vuotiaan australialaispojan kohtalosta ei ole vielä vahvistettua tietoa. Pojan isä on saapunut Barcelonaan Australiasta, kertovat australialaismediat.
Espanjalainen El Pais -lehti kertoi aiemmin, että poika on löydetty elossa. Lehden mukaan poika olisi paikannettu sairaalaan. Katalonian poliisi on kuitenkin kiistänyt lehden uutisen tiedotteessa. Poliisin mukaan ”yhtään lasta ei ole löydetty, eikä kuolleita tai loukkaantuneita myöskään ole kateissa”. Poliisin mukaan omaisille kerrotaan iskun uhrien tilasta ensimmäisenä.
Poliisitiedotteesta uutisoi muun muassa Independent. Australian lisäksi pojan etsimisessä ovat avustaneet Britannian viranomaiset, sillä poika on maiden kaksoiskansalainen.
Australian yleisradion ABC:n mukaan Australian konsulaatin henkilökunta saattoi pojan isän Barcelonan lentokentältä suoraan oikeusviranomaisten rakennukseen, jossa iskun uhreja on tunnistettu. Sieltä hän jatkoi matkaansa sairaalaan, jossa hänen iskussa loukkaantunut vaimonsa on hoidettavana.
Perheen äiti ja poika olivat matkustaneet Barcelonaan sukulaisensa häihin.

http://www.abc.net.au/news/2017-08-20/las-ramblas-father-of-australian-boy-julian-cadman-in-barcelona/8824402
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/spain-attack-barcelona-victim-missing-british-boy-julian-cadman-found-a7902151.html

STT

Kuvat:


Uutiset
STT
Arkisto