Ylämenu
Menu
Uutiskirje

HJK:lle paha takaisku – Moshtagh Yaghoubin kausi on ohi

Jalkapalloliigaa johtavan HJK:n tärkeimpiin pelaajiin kuuluva Moshtagh Yaghoubi kärsii nilkkavammasta, joka pitää hänet sivussa kentiltä noin kaksi kuukautta. Yaghoubin kausi on mitä todennäköisimmin ohi.
HJK kertoi asiasta verkkosivuillaan sunnuntain JJK-ottelun alla.
Keskikentällä viihtyvä Yaghoubi on pelannut kuluvalla kaudella 15 liigaottelua, joissa hän on tehnyt kaksi maalia.
Korvaajan HJK saa riveihinsä tulevalla viikolla, kun Rasmus Schüller hyppää täysipainoisesti mukaan joukkueen vahvuuteen. HJK ilmoitti hiljattain tehneensä alkukauden MLS-sarjan Minnesotassa pelanneen keskikenttäpelaajan kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-3966

STT

Kuvat:


Uutiset
STT
Arkisto