Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Inter löylytti Kemin, HIFK otti vasta neljännen voittonsa

Inter löylytti PS Kemin 5-1 ja hyppäsi jalkapalloliigan sarjataulukossa seitsemänneksi, kun RoPS samaan aikaan hävisi Helsingissä HIFK:lle 0-1.
Turkulaiset menivät Kemissä pikavauhtia kolmen maalin johtoon. Petros Kanakoudis teki 16. minuutilla 0-1, Henri Lehtonen 0-2 kolme minuuttia myöhemmin ja Benjamin Källman 23. minuutilla 0-3. Interin neljättä maalia piti odottaa lähes 50 minuuttia, kunnes Philip Njoku teki 70. minuutilla 4-0. Pari minuuttia myöhemmin Abdoulie Mansally rikkoi Kemin kuparisen, mutta Ferreira Bastos Soares palautti vierasjohdon neljään maaliin.
Helsingissä HIFK oli alussa ottavana osapuolena, mutta avauspuoliaika oli maaliton. Pekka Sihvola vei 57. minuutilla isännät johtoon, kun hän pääsi nostamaan RoPSin puolustajien välistä pallon maalivahti Antonio Regueron taakse. Viisi minuuttia ennen päätöstä 85. minuutilla Mikael Forssell pääsi laukomaan lähietäisyydeltä, mutta rovaniemeläispuolustus pysäytti pallon aivan maaliviivalla. Voitto oli HIFK:lle kauden neljäs.
SJK otti kotonaan 1-0-voiton FC Lahdesta. Ratkaisumaalin puski 64. minuutilla Dani Hatakka. SJK on liigassa kolmantena, kolmen pisteen päässä Lahdesta.

STT

Kuvat:


Uutiset
STT
Arkisto