Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Kansallispuistoissa kaikuu lauantaina kuorolaulu

Ensi lauantaina 26. elokuuta vietetään Suomen luonnon päivää, ja sen sekä 100-vuotiaan Suomen kunniaksi kansallispuistoissa kajahtaa kuorolaulu. Teijon kansallispuistossa laulavat klo 10 alkaen Halikon Helinäiset, Turun konservatorion lapsikuoro, Salon Laulusepot sekä Fiskarin viihdelaulajat ja Ahjolan Viihdelaulukuoro. Saaristomeren kansallispuistoon kuuluvassa Örössä kuullaan klo 14 ja 19 kamarikuoro Key Ensemblen merihenkinen konsertti. Kuorot ovat itse valinneet ohjelmistonsa, mutta jokaiseen konserttiin kuuluu luontoaiheisia sävelmiä ja sinivalkoisia tunnelmia.
Teijolla vierailevat myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio. Haukio on Suomen luonnon päivän suojelija ja lausuu Teijossa Suomen luonnon päivän tervehdyksen. Suomesta tulee maailman ensimmäinen maa, joka virallisesti liputtaa luontonsa kunniaksi, ja presidenttipari nostaa Teijolla Suomen lipun salkoon partiolaisten avustamana.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto