Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Lounaismaan Osuuspankin toimitusjohtaja vaihtuu

Lounaismaan Osuuspankin pitkäaikainen toimitusjohtaja Jukka Hulkkonen jää eläkkeelle ensi keväänä. Pankin hallitus on päättänyt käynnistää uuden toimitusjohtajan valinnan. Tehtävä tuli avoimeksi OP Ryhmän sisäisessä rekrytointikanavassa maanantaina.

– Etsimme henkilöä, jolla on vahvat näytöt ja näkemystä osuuspankin tuloksellisesta johtamisesta ja joka on valmis sitoutumaan pankkimme ja toimialueemme menestymisen edistämiseen, toteaa hallituksen puheenjohtaja Kirsti Kirjonen pankin tiedotteessa.

Uuden toimitusjohtajan valintaprosessista vastaa toimitusjohtajan valintaryhmä. Valintaryhmän tavoitteena on, että esitys uudeksi toimitusjohtajaksi tuodaan pankin hallintoneuvoston päätettäväksi marraskuun kokouksessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto