Marttilan osuuspankista tulee osa OP Auranmaata

0

Marttilan, Auran, Pöytyän ja Tarvasjoen osuuspankit yhdistyvät Auranmaan osuuspankiksi. Uusi  pankki aloittaa toimintansa ensi vuoden huhtikuun alusta. Viiden pankin henkilöstö siirtyy uuden pankin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhdistyneessä pankissa tulee olemaan 39 työntekijää ja yli 24 000 asiakasta.

Pankit tiedottavat yhdistävänsä voimansa tavoitteenaan ”turvata asiantunteva ja laadukas asiakaspalvelu myös nopeasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä”.
– Yhdistymisen taustalla on pankkiemme strategioiden mukaisesti velvollisuutemme rakentaa vastuullista, alueellista osuuspankkitoimintaa, Auran osuuspankin hallituksen puheenjohtaja Markku Tammi sanoo.
OP Auranmaasta tulee toimialueensa pankki- ja vakuutusalan suurin toimija. OP Auranmaan tase on vappuaaton tilanteen mukaan 425 miljoonaa euroa, asiakasliiketoiminta 765 miljoonaa euroa ja omat varat 77,6 miljoonaa euroa.

OP Auranmaan toimitusjohtajaksi on suunniteltu nimitettäväksi Pöytyän osuuspankin nykyinen toimitusjohtaja Tuomo Jokinen.