Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Märynummen uimalan ilkivallantekijät kiinni

Märynmmen uimalassa ilkivaltaa tehnyt nuorisojoukko saatiin kiinni torstaita vasten yöllä, kun nuoret olivat taas rikkomassa ikkunoita ja töhrimässä paikkoja uimalassa. Tekijät tavoitettiin mopoauton rekisterinumeron perusteella.

Sotkua oli tehty muun muassa naisten vessassa, jossa oli töhritty ulosteella paikkoja. Vessaan on vapaa pääsy, koska saunojen kiinni ollessa kävijät pääsevät kuitenkin tarpeilleen uimarantojen vessoihin.

Liikuntapaikkamestari Reino Laaksonen lähti iltapäivällä katsomaan tilannetta.
– Lähdin avaamaan uimalan ovia uimakoululaisille, kun koko sotku paljastui. Jouduin itse siivoamaan töhrityt vessatilat, joista tuli hirveä haju, kun astui sisään, kertoo Laaksonen.
– Taas oli yksi ikkunakin rikottu heittämällä kivi sisään.

Laaksosen mukaan ikkunoita on rikottu ainakin kuusi kappaletta jo pitempään uimalassa jatkuneiden tihutöiden aikana.

9 vastausta: Märynummen uimalan ilkivallantekijät kiinni

 • Ja rangaistus kaikesta on halihalipusipusi ja pari nuhdesanaa.
  Nuoret itse siivoamaan sotkunsa, korvausvaateet päälle sekä viikon verran samojen vessojen ylläpitoa ja siivousta.

 • Maksamaan vaan kaikki tuhotyöt viimeisten vuosien ajalta. Jos mukaan menee jonkun muun törpön toilailut niin saa mennä. Jos on valmis tuhoamaan yhteistä omaisuutta niin täytyy olla valmis myös maksamaan siitä raskaimman mukaan.

  • Samankaltaisia rikoslain lellimiä nuorisoporukoita liikkuu siellä täällä, eivätkä poliisin nuhdesaarnat tehoa. Ainoa kunnon opetus olisi muutaman kuukauden oleskelu jossakin korvessa. Nuorison lelliminen ja nuhtelu on yhtä tyhjän kanssa, mutta kunnon rangaistus saisi ehkä jonkin tekemään ”parannuksen”.

 • Pariksi viikoksi per tuhoaja näihin kohteisiin palkatta töihin. Jopa oppisivat!

 • Vanhemmille suuri lasku!

 • Miksei Kokkilassa pääse vessaan? Kiinni ollessa saunarakennus on visusti lukittuna. Puskissa voivat miespuoliset käydä, mutta naiset. Pukukoppiin tarpeille?

  Kyseessä on sentään yksi Salon kaupungin virallinen uimaranta.

  • Niin tällaista se on nykyaikana, kun rakkaat lapsoset saavat toteuttaa itseään ja kehittyä veronmaksajiksi yhteiskunnan kustannuksella. Sen verran voin sanoa, että näistä lapsosista ei kehity johtajia ja rehellisiä kansalaisia, kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia. Puolivuosisataa tätä elämää nähneenä, ja varsinkin Salon seutua tutkineena ja pohtineena, olemme menossa jyrkästi takaperin. Arvostus, kunnioitus muita kohtaan ja erityisesti toisen omaisuuteen ovat mennyttä haaveajattelua. Kun 1970-luvulla alkoi tämä ”vapaan kasvatuksen metodi” näemme nyt seuraukset. Tämä ei tietenkään koske kaikkia nuoria, joillain on sentään kirkas ajatus ja järki päässä. Täytyy myöntää, että kun kerran sai korvilleen urheilukentän tai uimalan vaksilta, ei tullut toista kertaa mieli pahoille teille. Ei edes pullistelevien kavereiden kehoituksesta. ”Kavereiden” oli tarkoitus saada toiset vastuuseen omista älyväläyksistä, kaveriseuraa muuttamalla ja hankkimalla jokin harrastus jäi vähemmän aikaa näihin ”tuhotöihin”. Voin sanoa, miltä tuntui mummin märkä pellavapyyheliina takapuolessa, se kun sattui housujenkin läpi. Ja luojan kiitos siitä, hävisi vähäisetkin ajatukset kolttosista, kun tuli tämä pyyheliina tai salolaisittain ”pyheliina” aina mieleen.

 • Ja sinne vaan avoin jaloin taaplaamaan lasin joukkoon. Tunteevat konkreettisesti tekonsa seuraukset.

 • Olivatko tekijät märyläisiä? Ei meille tullut mieleen nappulana rikkoa mitään, vaikka lammella päivittäin asuttiinkin aamut, päivät ja illat. Suurin hetkellinen vahinko tuli siitä kun porukan ”fiksuin” kusi kiukaalle, mutta siitäkin (hajusta) selvittiin parin minuutin kärsimyksellä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto