Mies yritti pidätellä entistä puolisoaan Salossa väkisin – hakkasi ambulanssin tuulilasin säröille

0

Ambulanssin työntekijät pysähtyivät sunnuntai-iltana puoli yhdentoista aikaan tauolle liikennemyymälän pihaan Salossa. Ambulanssin pysähdyttyä paikalle saapui mieshenkilö pyytämään henkilökunnalta apua naisystävälleen. Kun ensihoitajat olivat puhuttaneet naista ilmeni, että nainen oli joutunut miehen seuraan vasten tahtoaan. Kyseessä oli naisen ex-mies.

Ensihoitajat ottivat naisen sisälle ambulanssiin, ja ajoivat läheiselle pysäköintialueelle. Tällöin ambulanssin ulkopuolelle jätetty ex-mies oli hakenut kiihtyneenä entisen puolisonsa auton, ja ajanut sen ambulanssin eteen tukkien tämän tien. Tämän jälkeen mies nousi autosta ambulanssin puskurille ja alkoi hakata tuulilasia nyrkeillään saaden sen säröille.

Mies huomasi poliisiauton lähestyvän, ja lähti ajamaan karkuun naisen autolla. Lyhyen ajomatkan jälkeen mies oli kuitenkin hylännyt auton ja jatkanut pakoaan jalan. Poliisipartio tavoitti miehen lyhyen takaa-ajon jälkeen.

Kirkkonummelainen mieshenkilö paljastui poliisin entuudestaan tuntemaksi. Hänellä on muun muassa vuoden ajalta 23 kappaletta ajo-oikeudetta ajoja.