Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Nuoret kaahasivat ajokortteja hyllylle Salossa

Parikymppinen salolaismies kaahasi pakettiautolla 182 km/h Suomusjärvellä lauantaina. Alueella on kahdeksankympin rajoitus. Tapaus sattui Helsingintiellä klo 20.50.
Poliisi pysäytti ajoneuvon ja kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Ajokortti otettiin poliisin haltuun. Tapahtumaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Hieman myöhemmin kaksi henkilöautoa hurjasteli poliisiautoa vastaan Salossa Somerontiellä. Autot tulivat Salon suunnasta. Poliisin tutka näytti nopeudeksi 112km/h alueella, jossa suurin sallittu nopeus on 60km/h.
Poliisi tavoitti ajoneuvot. Salolaiset nuoret miehet ovat syntyneet 1999 ja 1997. Heidät määrättiin ajokieltoon. Ajokortit otettiin poliisin haltuun.
Tapahtumaa tutkitaan kahtena törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Myös Salon keskustassa kaahattiin sunnuntaina klo 00.12. Poliisipartiota vastaan ajoi Raatihuoneenkadulla henkilöauto, jolle tutka näytti nopeudeksi 98km/h alueella, jossa suurin sallittu nopeus on 40km/h.
Poliisi tavoitti autoa kuljettaneen 1999 syntyneen salolaisen naisen. Hänet määrättiin ajokieltoon ja ajokortti meni poliisin haltuun.
Tapahtumaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisille tuli yöyhdeltä sunnuntaina ilmoitus mopoautosta, jonka ajo oli epävarmaa.
Poliisi tavoitti mopoauton Muurlantieltä. Kuskina oli 1998 syntynyt salolaismies.Hän puhalsi alkometriin 1,5 promillea. Kuljettajalla ei ole vaadittua ajo-oikeutta.
Tapahtumaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

4 vastausta: Nuoret kaahasivat ajokortteja hyllylle Salossa

  • Eihän näille tyypeille ole jäännyt mikään opetus autokoulusta päähän, kortti pois ja uudelleen ajo-opetukseen!

  • Varmaan samat kaaharit lauantaina Uskelankadulla kaksi rinnan!

  • Ja Pahkavuoressa Otsonkadulla joku kaahaa joka ilta aika myöhään hirveää vauhtia…..useampikin!

  • Tänään (21.8.) n. klo. 12.00 naiskuljettaja tummalla WV.llä 110 tien ja Inkereentie risteyksessä kääntyi Turun suunnasta Inkereen suuntaan päin punaista, ja kovalle nopeudella, mihinköhän mahtoi olla niin kiire ettei pysäyttämään ehtinyt. Toivotaan vaan jatkossa ettei ole esim. kuorma-auto vastapelurina. Että löytyyhän kaahareita keskellä päivääkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto