Perttelin kirkossa kuullaan Bachia

0

Salon seurakunnan kesäkonserttisarja jatkuu tulevana sunnuntaina Perttelin kirkossa.

Tällä kertaa kuullaan Bachia barokkiselloa soittavan Markku Luolajan-Mikkolan toimesta.

Markku Luolajan-Mikkolan musiikillinen pyhiinvaellus käsittää Bach-konsertit kaikissa Suomen keskiaikaisissa kivikirkoissa vuosien 2015–2017 aikana.  Perttelin kirkossa kuullaan Bachin viides sarja ja toinen partita.

Markku Luolajan-Mikkola on esiintynyt sekä kamarimuusikkona että omin resitaalein. Hän on ollut alusta saakka mukana Phantasm viola da gamba gamba -yhtyeessä ja soittaa lisäksi useissa muissa kokoonpanoissa, kuten norjalaisessa Bergen Barokk -yhtyeessä ja Suomalaisessa barokkiorkesterissa.

Hän on konsertoinut noin 1 000 konsertissa 30 maassa.

Konsertti alkaa Perttelin kirkossa 20.8. kello 20.

Barokkiselloa soittava Markku Luolajan-Mikkola konsertoi ahkerasti kotimaan lisäksi myös ulkomailla.