Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Presidentti Niinistö tulee Saloon

Presidentti Sauli Niinistö Uudessakaupungissa tällä viikolla. Kuva: Johanna Käkönen.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio vierailevat lauantaina 26. elokuuta Salossa. Presidenttiparin vierailu alkaa Salon keskusurheilukentällä, jossa presidentti Niinistö vihkii peruskorjatun kentän käyttöön.

Nuoret salolaisurheilijat pääsevät tämän jälkeen kokeilemaan uusia suorituspaikkoja. Nuorisokuoro Letician vastaa musiikista.

Presidentti Niinistö ja rouva Haukio tapaavat kansalaisia Salon torilla kello 10.50.
Presidenttipari jatkaa Teijon kansallispuistoon viettämään Suomen luonnon päivää. Rouva Jenni Haukio on Suomen luonnon päivän suojelija ja lausuu Teijossa Suomen luonnon päivän tervehdyksen.
Suomesta tulee maailman ensimmäinen maa, joka virallisesti liputtaa luontonsa kunniaksi, ja presidenttipari nostaa Teijossa Suomen lipun salkoon partiolaisten avustamana. Lisäksi Turun konservatorion lapsi- ja nuorisokuoro kajauttaa laulun luonnolle.
Vierailu on osa maakuntamatkojen sarjaa, jonka presidentti tekee tänä vuonna Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.
Niinistö vieraili Uudessakaupungissa ja Raisiossa aikaisemmin tällä viikolla.
Presidentti Niinistö kiertää tänä vuonna kaikki maakunnat. Seuraava matka suuntautuu Keski-Suomeen.

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio vierailivat 20.3.2012 Salossa, jossa he kävivät ensimmäiseksi Halikko Worksissa, Niinistön entisessä kesätyöpaikassa (1960-luvulla). Kuva: SSS/Sami Kilpiö.

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio vierailivat Salossa myös vuonna 2012. SE oli Niinistön ensimmäinen kotimaanmatka presidenttinä. Ensimmäinen vierailukohde oli Halikko Works, Niinistön entinen kesätyöpaikka 1960-luvulla.

1 vastaus: Presidentti Niinistö tulee Saloon

  • Tosi hyvä, että Saloonkin tulevat, mutta voi-voi, mikä yhteensattuma; Muurlassa on Wanhanajan Markkinat, jo perinteeksi muodostuneet. Voisiko heille ehdottaa paluumatkaa Muurlan kautta?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto