Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Rattijuopon asunnosta löytyi kannabisviljelmä Koskella

 

Poliisi meni tavoittelemaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä puolenyön aikoihin Hämeentiellä asuvaa nelikymppistä koskelaismiestä. Mies ajoi samaan aikaan sattumalta kotipihaansa autolla, ja vaikutti poliisin mielestä päihtyneeltä. Salon poliisiasemalla mies puhalsi tarkkuusalkometrikokeessa noin kahden ja puolen promillen lukemat.

Lisäksi miehen asuntoon suoritetun kotietsinnän yhteydessä asunnosta löytyi kannabisviljelmä, jossa oli yhdeksän kannabiskasvia. Miehen epäillään syyllistyneen sekä huumausainerikokseen että törkeään rattijuopumukseen. (SSS)

 

1 vastaus: Rattijuopon asunnosta löytyi kannabisviljelmä Koskella

  • Esimerkki vahvistaa ne tutkimustulokset, että kannabiksen käyttö Suomessa on sekakäyttöä. Kannabis ei siis ”korvaa” alkoholia. Psykoosit, rattisekoilut ym. vain yleistyvät.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto