Rattijuopot työllistivät eilen Salon poliisia

0

Liikennerikosten täyteinen päivä työllisti eilen Salon poliisia.

Eläkeläismies ajoi vahvassa humalassa autonsa lunastuskuntoon. Noin 70-vuotias mies ajoi 1,7 promillen humalassa arvokkaan autonsa romuksi. Auton turvatyynyt laukesivat törmäyksen voimasta. Pelastuslaitos joutui leikkaamaan autoa, jotta yksin autossa ollut kuljettaja saatiin ulos. Mies toimitettiin sairaalaan. Salon poliisi tutkii asiaa törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Turku–Helsinki-moottoritiellä nainen ajoi autonsa käyttökelvottomaksi pienessä humalassa. Helsingin suunnasta tullut nainen menetti autonsa hallinnan ja päätyi moottoritien keskiviheriölle. Auto vaurioitui ulosajossa korjauskelvottomaksi. Nainen puhalsi rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman. Salon poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Auto kiepsahti katolleen, kun mies hurjasteli Salossa vahvassa humalassa. 19-vuotias mies törmäsi Salaistentiellä suureen koivuun, minkä seurauksena auto päätyi katolleen. Auto romuttui törmäyksessä pahoin ja kaatoi koivun mukanaan. Kuljettaja ja auton kyydissä ollut toinen nuori mies olivat molemmat humalassa. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Salon poliisin haaviin jäi illalla myös yksi kortiton kuljettaja, jota epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Somerolla eilen varastetuksi ilmoitetut henkilöauto ja peräkärry ovat löytyneet. Poliisi kiittää saamistaan vihjeistä.