Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Sadonkorjuutapahtuma vetää puoleensa kaikenikäisiä

Tapahtuman toisen pääjärjestäjän SSO Rauta-Maatalous oy:n toimitusjohtaja Vesa Tyykilä pitää siitä, että tapahtuma vetää puoleensa erilaisia ihmisiä.

 

Perjantaina järjestettiin kahdeksatta kertaa sadonkorjuutapahtuma Puontin Peltopäivä Somerontien viereisellä peltoaukealla Salossa. Tapahtuman järjestävät SSO Rauta-Maatalous ja Hankkija yhteistyössä 32 yrityksen ja yhdistyksen kanssa.

Tapahtuman tärkeintä antia ovat  maanmuokkausnäytökset, joissa uusimmat maatalouskoneet pääsevät näyttämään kyntensä käytännössä.

Puontin Peltopäivä vetää puoleensa niin lapsia kuin koululuokkiakin, mutta varsinaisesti tapahtuma on suunnaattu ammattiviljelijöille.

–  Usein kuulee puhuttavan, että viljelijät epäröivät uusien koneiden ostoa, kun he eivät ole nähneet niitä tositoimissa. Täällä he näkevät ja voivat siten miettiä, minkälainen kone olisi sopiva omalle pellolle, Tyykilä toteaa.

 

Lue lisää 19.8.2017 lehdestä

1 vastaus: Sadonkorjuutapahtuma vetää puoleensa kaikenikäisiä

  • Mikä tahansa kone toimii hyvin Puontin pellon maalajissa. On kuin kukkamultaa. Suurin osa Salon seudun pelloista ei ole noin hyvässä kunnossa. Työnäytöksiä olisi hyvä pitää vaihtelevissa maalajeissa niin alkaisi jyvät erottua akanoista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto