Salo järjestää kaupunkilaisille laajan kyselyn tulevaisuudesta

0

Salo kysyy syksyn aikana kaupunkilaisten, henkilöstön, yrittäjien ja päätöksentekijöiden ajatuksia tulevaisuuden Salosta. Laaja kuntalaiskysely julkistetaan iltatorilla 17. elokuuta ja se on avoinna syyskuun loppuun saakka.

Tulevaisuuden Salo-kyselyn ideoita ja sitä koskevaa analyysia on tarkoitus käyttää, kun virkamiesjohto ja päättäjät laativat kaupungille uutta strategiaa syksyn ja talven aikana.

Ajatus kuntalaiskyselystä on tullut kaupunginjohtaja Lauri Innalta, ja kaupunginhallitus hyväksyi sen järjestämisen maanantaina. Inna toivoo, että kyselyyn tulisi tuhansia vastauksia ja että siinä esiin nousevista ajatuksista käytäisiin vilkasta keskustelua.

Tulevaisuuden Salosta on tarkoitus järjestää myös yleisö- ja sidosryhmätilaisuuksia loppusyksyn aikana.