Tangokuninkaallisten myötä hyvästellään iltatorikesä

0

Torimyyjät ovat jo päivällä valmiina illan yleisöryntäystä varten.

 

Salon iltatorikesä 2017 alkaa olla yhtä iltaa vaille valmis lähetettäväksi talviteloille. Elokuun viimeisenä torstaina torin täyttää perinteinen tuoreiden tangokuninkaallisten vierailu. Heinäkuussa Seinäjoen tangomarkkinoilla valittuja uusia kuninkaallisia, kuningatar Aino Niemeä ja kuningas Teijo Lindströmiä, on vienyt tiukka keikkakalenteri ympäri Suomea. Nyt on aika pysähtyä yhteiskeikalle Saloon.
Niemi on historian toiseksi nuorin tangokuningatar, ikää kouvolalaisylioppilaalla on 18 vuotta. Kuningas Lindström taas asuu Orimattilassa ja muun muassa johtaa 140 laulajan showkuoro Buffoa. Molemmat kuninkaalliset esiintyvät syksyllä Sinitaivas 30 vuotta -juhlakiertueella.
Kuninkaalliset nousevat Salon torin lavalle torstaina 31. elokuuta kello 18. Iltaa isännöi Salon Torikauppiaitten yhdistys.