Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Turun suunniteltu solidaarisuusmielenilmaus peruttiin

Turkuun suunniteltu solidaarisuusmielenilmaus joukkopuukotuksen uhrien muistolle on peruttu, kerrotaan tapahtuman järjestäjien Facebook-sivuilla. Tätä perustellaan sillä, että osallistujien turvallisuutta ei pystytä takaamaan.
Järjestäjät viittaavat maahanmuuttajavastaiseen mielenilmauksen, jonka on määrä alkaa Turussa kello 16. Tämä mielenilmaus alkaa Kauppatorilta ja etenee sieltä Puutorille.
Äärioikeistolainen Finnish Defence League puolestaan on osoittanut mieltään Helsingin Senaatintorilla. Mielenosoituksen otsikko on Ei islamismille – ei megamoskeijalle!

Päivitetty klo 14.59

1 vastaus: Turun suunniteltu solidaarisuusmielenilmaus peruttiin

  • Aika erikoista tarinan kerrontaa, kun mietitään sitä, että se kysyinen mielenosoitus eli Suomi Ensin ja Suomi Maidan porukan miekkari ei ole maahanmuuttajavastainen eikä maahanmuuttovastainen, vaan haittamaahanmuuttovastainen, eikä nämä porukat ole koskaan pitäneet miekkaria väkivaltaisesti.

    Näitä porukoita vastaan on kyllä hyökätty joka kerta, kun he jossain ovat, ja niin myös Turussa anarkistit, suvaitsevaiset ja maahanmuuttajat häiriköivät tätä mielenosoitusta jopa niin rankasti, että poliisi joutui ottamaan kiinni kaksi suvaitsevaista anarkistia voimakeinoin ja viemään pahnoille.

    Lisäksi voisi sanoa, että FDL-järjestö ei ole äärioikeistolainen järjestö.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto