Viikonloppu oli tapahtumia täynnä – kerro meille omista kemuistasi

0

Suksi sieneen -tapahtumassa juhlittiin Suomen luonnon päivää Teijon kansallispuistossa Luontokeskuksen pihalla. Myös presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio pysähtyivät näyttelyn äärelle. Katso lisää tästä tapahtumasta Kaffepaussin Kemut-osiosta. Kuva: Anna Laapotti.

Suomi täyttyi viikonloppuna tuhansista erilaisista tapahtumista. Kerro meille ja lukijoille omasta tapahtumastasi Kaffepaussin Kemut-osiossa.
Kemut-sivulla on lomake, johon voit täyttää tiedot tapahtumasta ja sen kulusta. Liitä mukaan kuva tapahtumasta. Kerro yleisölle, kuinka hauskaa tapahtumassa oli, mitä oli ohjelmassa ja kuinka paljon yleisöä oli paikalla.

Juhli luontoa -päivää vietettiin ympäri maata lauantaina 26.8.2017. Teeman ympärillä lukuisat eri tahot järjestivät erilaisia tapahtumia myös ympäri Varsinais-Suomea. Minkälainen sinun järjestämä tapahtumasi oli?

Elokuun kolmantena viikonloppuna oli varsinainen tapahtumien superviikonloppu, josta alkoi myös lähtölaskenta Sata päivää sataan eli Suomen itsenäisyyspäivään.

Varsinais-Suomen museopäivää vietettiin sunnuntaina 27.8.2017. Museopäivä oli yhteinen tapahtuma, jossa maakunnan paikallismuseot Kiskosta Laitilaan avasivat ovensa ja tarjosivat yleisölle erilaista ohjelmaa. Avoinna oli myös museoita, joihin yleensä pääsee vain tilauksesta. Minkälaista ohjelmaa Sinun järjestämässäsi museopäivässä oli? Kerro tapahtumasta Kaffepaussin Kemuissa.

Lauantaina myös syötiin yhdessä osana Suomi 100-juhlavuotta. Monet yksityiset ihmiset, yhdistykset ja kerhot lähtivät mukaan kokoamaan perhettään, tuttaviaan ja työtovereitaan yhteisten pöytien ääreen. 26.8. vietettiin Maailman suurimpia kyläjuhlia ja syötiin Suomen taivaan alla.

Venetsialaiset tai muinaistulien yö, samanhenkisellä tapahtumalla on monta nimeä. Kauniit tulet loimottivat vasten tummuvaa taivasta lauantai-iltana. Missä Sinun tapahtumasi oli? Mitä muuta ohjelmaa oli tulen lisäksi? Kerro tapahtumastasi muillekin Kaffepaussin Kemut-sivuilla.

Eikö mikään näistä vastaa Sinun järjestämääsi tapahtumaa viikonloppuna? Kemuissa voit kertoa myös turnauksesta, yhteislenkistä, retkestä tai vaikka luokkakokouksesta.

 

Katso lisää Suksi sieneen -tapahtumasta, josta artikkelin kuva kertoo.

 

Kaffepaussin Kemut
  • Kemuissa on juttuja ja kuvia juhlista, tapahtumista, tapaamisista ja muistamisista.
  • Jutut ovat lukijoiden itse kirjoittamia.
  • Tiedot menneestä tapahtumasta jätetään verkkosivulla olevan lomakkeen kautta.
  • Lomakkeen kysymykset auttavat Sinua kertomaan kemuista kaiken oleellisen.
  • Muista liittää kuva mukaan.