Ilves löi HIFK:n voittolaukauskisassa

0

Ilves otti keskiviikkona kauden avausvoittonsa jääkiekkoliigassa, kun joukkue kaatoi HIFK:n 2-1 voittomaalikilpailun jälkeen. Tappio oli HIFK:lle kolmas peräkkäinen 1-2-vierastappio ja neljäs vierastappio.
– Maalintekopaikoissa näkyi henkinen tuska ja alisuorittaminen näkyy sarjataulukossa, tiivisti HIFK:n valmentaja Ari-Pekka Selin.
Sami Sandell oli voittolaukauskilpailun ainoa onnistuja.
– Sandell teki hienon maalin kovaan paikkaan. Varsinaisen peliajan tasoitukseen saakka Antti Lehtonen piti meitä pystyssä huipputorjunnoilla. Olemme hävinneet hyvällä pelillä, nyt voitettiin heikommalla, sanoi Ilveksen valmentaja Karri Kivi.
– Oli meiltä vaikea ilta, oltiin kauan pesukoneessa omassa päässä. Jää oli sen verran huono lopussa, että oli parempi laukoa kuin harhauttaa, Sandell sanoi.
Varsinaisella peliajalla onnistuivat HIFK:n Lennart Petrell sekä uransa ensimmäisellä liigamaalilla Joona Ikonen. Hän ei onnistunut läpiajon päätteeksi ohittamaan Atte Engreniä toisessa erässä, mutta veto p-pisteen kaarelta sujahti ylänurkkaan 58. minuutilla.

STT

Kuvat: