Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Innostu Salosta -kysely avoinna syyskuun loppuun

Salolaisilla on vielä reilu viikko aikaa vastata Innostu Salosta -tulevaisuuskyselyyn. Kyselyssä voi tehdä koko kaupunkiin ja sen toimintaan liittyviä kehittämisehdotuksia sekä kommentoida muiden esityksiä.

– Tuhannen vastauksen raja on ylittynyt, mutta lisää ideoita kaivataan vielä. Vastauksilla on vaikutusta siihen, mitä asioita otetaan mukaan kaupungin strategiatyöhön, sanoo kaupunginjohtaja Lauri Inna.

Kyselyyn voi vastata linkillä, joka löytyy Salon kaupungin verkkosivuilta. Kaupungintalon infossa ja muissa kaupungin palvelupisteissä voi vastata yleisökoneella, samoin markkinoiden aikaan ensi viikon lopulla torilla avoinna olevassa Salon kontissa.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto