Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Jarkko Tallqvist ei jatka SalPan edustusjoukkueen päävalmentajana ensi kaudella

Jarkko Tallqvist

Jarkko Tallqvist ei jatka ensi kaudella Salon Palloilijoiden päävalmentajana jalkapallon miesten Kakkosessa.  Tallqvistin syyt lähtöön ovat puhtaasti henkilökohtaiset, ja liittyvät ennen kaikkea matkustamiseen Salon ja Turun välillä.

– Tämä on kova paketti. Siviilitöiden ja perheen yhdistäminen siihen, että olet kaiket illat täällä valmentamassa, on tosi haastavaa, tiivistää Tallqvist lähdön syyt.

– Vaimolla on reissaava työ ja poika aloitti juuri koulun. Ei minun tarvinnut edes miettiä asiaa, muut syyt ovat niin paljon tärkeämpiä kuin jalkapallo.

Jarkko Tallqvist on tehnyt SalPassa loistavaa työtä yhdessä Timo Koljosen kanssa, ja myös Tallqvist itse on tyytyväinen aikaansa joutsenlauman kanssa.

– Sisältä riipii,  tässähän olisi ollut unelmien tilaisuus jatkaa täällä. Ajattele jos joukkue nousee Ykköseen ja joku muu valmentaa sitä siellä. Mutta nämä ovat valintoja, joita joutuu joskus tekemään, sanoo Tallqvist.

SalPan kannalta on hieno asia, että Jarkko Tallqvist kertoi jo varhaisessa vaiheessa ensi kauden tilanteensa. Näin seuralla on riittävästi aikaa etsiä miehelle korvaaja, joka Kakkoseen tai Ykköseen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto