Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Kaikki Suomen yläkoululaiset saavat Paratiisia ja Satumaata

Rauli ”Badding” Somerjoen säveltämä ja Arja Tiaisen kanssa sanoittama Paratiisi edustaa koululaisten laulukirjassa 70-luvun hittejä.

Yläkoululaisille jaettavaan laulukirjaan on 60-luvun hiteistä nostettu Unto Monosen säveltämä ja sanoittama Satumaa.

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi kaikille yläkoululaisille lahjoitetaan tänä syksynä laulukirja Satumaa vai Paratiisi – Lauluja Suomesta. Lahjoituksen takana on Itsenäisyyden juhlavuoden lastenrahaston säätiö (ITLA), joka on otattanut kirjasta 175 000 kappaleen painoksen. Kirja jää oppilaille muistoksi Suomen juhlavuodesta.

Satumaa vai Paratiisi -kirjan lauluvalikoima on monipuolinen. Kirjan nimessä esiintyvien somerolaisten musiikkilegendojen Unto Monosen ja Rauli ”Badding” Somerjoen säveltämien Satumaan ja Paratiisin ohella teoksesta löytyvät muun muassa Jean Sibeliuksen Finlandia-hymni, Pasi Heinosen Poika (saunoo), Oskar Merikannon Nälkämaan laulu ja Anssi Kelan 1972 (Meistä tuli muurareita).

 

95-sivuinen Satumaa vai Paratiisi – Lauluja Suomesta / Sagoland eller Paradis – Sånger från och om Finland julkistettiin keskiviikkona Lastensuojelun Keskusliiton tiloissa Helsingissä. Kirjapaja julkaisee ensi viikolla suurelle yleisölle tarkoitetun Sata laulua Suomesta -kirjan.

Lue lisää 14.9.2017 lehdestä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto