Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Käpylän Pallo sortui elokuun tiellä, SalPa sen kuin porskuttaa – salolaiset veivät taas vakuuttavan vierasvoiton

SalPa ja KäPa kohtasivat Salossa kesäkuun lopussa, jolloin KäPa oli vielä lohkon kärjessä. Sunday Okodughan (toinen oik.) maalit avittivat salolaiset keskviikkona 17 pisteen etumatkalle KäPasta.

Salon Palloilijat etenee sellaisella tahdilla jalkapallon Kakkosen B-lohkossa, että sen nousukarsintapaikka saattaa varmistua jo useampaa kierrosta ennen loppua. SalPa haki varsin vakuuttavalla tavalla jälleen yhden voiton lisää, kun se päihitti Käpylän Pallon Oulunkylässä pelatussa ottelussa maalein 3-1 (2-0).

Kuuden ottelun voittoputkessa porskuttavan SalPan lohkojohto Musan Salamaan on kahdeksan pistettä, kun porilaisilla on pelaamatta neljä ottelua. SalPalle riittää siis varmuudella lohkovoittoon viisi pistettä kolmesta jäljellä olevasta ottelusta. FC Viikingit jahtaa kakkossijaa kahden pisteen etäisyydellä MuSasta.

Salon ”joutsenet” hyödynsivät maalintekopaikkansa keskiviikkona jälleen tehokkaasti. Sunday Okodugha vei joukkueen johtoon jo 9. peliminuutilla, Albijon Muzaci teki runsaan puolen tunnin jälkeen 2-0 ja Okodugha iski uudelleen 71. minuutilla. Maalit olivat Okodughalle kauden toinen ja kolmas.

SalPa teki ottelun kaikki osumat, sillä KäPan ainokainen merkittiin vierasjoukkueen omaksi maaliksi. SalPan kokoonpanosta puuttuivat Elmo Heinonen ja Iku Leino, mutta joukkue sai siitä huolimatta mukaan jälleen täyden seitsemän vaihtopelaajan joukon.

Seuraava ottelu on ohjelmassa ensi viikon perjantaina 15. syyskuuta, jolloin SalPa isännöi FC Espoota. MuSa kohtaa samaisen Espoon tulevana sunnuntaina vieraskentällä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto