Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Kaupunginjohtaja avasi uudistetun Plazan

Uudistunut Kauppakeskus Plaza avattiin torstaiaamuna virallisesti remontin jälkeen. Kauppakeskuksen avasi Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna. Avajaiset keräsivät myös runsaan yleisön, sillä 2500 ensimmäiselle oli luvassa kakkukahvit.

Uudistunut Plaza on ilmeeltään entistä valoisampi ja nykyaikaisempi. Näkyvin uusi elementti on suuri värivaloin koristeltu aaltoileva rimaseinä kauppakeskuksen ”keskusaukiolla”. Valaistusta on muutenkin lisätty ja uudistettu. Myös penkkejä ja viherkasveja on aiempaa enemmän. Lämmintä ilmettä tuo puun käyttö. Uudistus ulottuu aina ulos asti, minne on rakennettu puupenkkejä sekä Plazan osat yhdistävä videokatto.

6 vastausta: Kaupunginjohtaja avasi uudistetun Plazan

  • Miten Plaza aiotaan lausua? Platsa, plaasa vai plaža?

    • Erittäin tärkeä kysymys. Enemmän kuitenkin mietityttää, että miten tuonne saataisiin niitä liikkeitäkin. Vai mennäänkö pelkällä Stadiumin & S-Marketin huumalla ”eteenpäin”, muuten puolityhjää…

      • ”Puolityhjää”? Linjuri ei kuulu Plazaan, tiedoksesi vain, jos siellä olet käynyt tyhjiä tiloja katselemassa.

    • Eiköhän se lausuta samalla tavalla kuin tähänkin asti kaikki nämä vuosikaudet.

  • Jos Plaza-sanan ääntämiseen syntyy yleisön positiivisesti omakseen ottama, kokonaan uusi tapa, voi remontin teettäjä ja suunnittelija olla tyytyväinen; nyt on onnistuttu.

  • Hieno on paikka saatu. Kaipaan kuitenkin toista ruokapaikkaa sinne, vaikka Splizzeria siellä onkin, mutta sen ruokavalikoima on rajattu . Rosso nykyisen Stadiumin paikalla oli todella hyvä paikka. Linjuriin tai Plazaan mahtuisi kyllä toinen ravintola? Enkä tarkoita tällä mitään Kebab tarjontaa…Take Away kahviota odotellessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto