Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Koko perhe Steissille lauantaina

Salon Nuorten Keskus Steissi kutsuu salolaisperheet sisäänsä viettämään ensi lauantaina yhteistä aikaa kaikenlaisten aktiviteettien pariin. Erittäin avointen ovien tapahtuma järjestetään 16.9. kello 11–15.
Tapahtuman tavoitteena on tutustuttaa koko perhe Steissin tiloihin sekä Salon nuorisopalveluiden henkilökuntaan. Tapahtuman aikana osallistujat pääsevät tutustumaan muun muassa skeittihalli Tunneliin, jossa on mahdollisuus kokeilla skuuttaamisen ja skeittaamiseen. Samoilta nurkilta löytyy kiipeilyseinä, jota saa myös kokeilla.
Steissin puolella pääsee vapaasti pelaamaan biljardia, bingistä tai videopelejä playstationilla/xboxilla perusnuokkaritoiminnan tapaan. Lisäksi tarjolla on puuharataa, tanssipeli Just Dancea, leikkimielistä sumopainia sumopuvuissa sekä jännittävä pakenemispeli Room Escape.
Koko perheen Steissi on maksuton, ikärajaton ja päihteetön tapahtuma.
Tapahtuman tuottamiseen osallistuvat Salon nuorisopalveluiden nuoriso-ohjaajat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto