Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Märynummen oppilaita siirretään Armfeltin kouluun Salossa

Märynummen koulun neljäs-, viides- ja kuudesluokkalaiset siirtyvät ensi maanantaista lähtien toistaiseksi opiskelemaan Armfeltin kouluun. Märynummen yläkoulurakennuksen sisäilma on aiheuttanut oireilua oppilaissa ja opettajissa. Rakennus poistetaan kokonaan käytöstä, kertoo Salon kaupungin lasten ja nuorten palveluiden johtaja Pia Setälä.

Yläkoulurakennuksessa on tehty toimenpiteitä sisäilman laadun kohentamiseksi, mutta ongelmat ovat jatkuneet niistä huolimatta. Pia Setälä korostaa, että tiloja ei ole tutkimuksissa kuitenkaan todettu käyttökelvottomiksi.

– Halusimme reagoida oppilailta ja opettajilta syksyn aikana tulleeseen palautteeseen ja ryhtyä varotoimenpiteisiin, kun siihen on mahdollisuus. Salon kaupungin oppimisympäristöselvitys valmistuu lokakuussa, ja sen yhteydessä ratkaistaan Märynummen jatkotoimenpiteet, Setälä sanoo.

Märynymmen koulussa on 78 oppilasta, joista 33 siirtyy Armfeltin kouluun. Halikon kirkonkylässä sijaitsevassa Armfeltin yhtenäiskoulussa on 900 oppilasta.

Märynummen koulun yläkoulurakennus poistetaan toistaiseksi käytöstä. Oppilaita siirretään Armfeltin kouluun Halikon keskustaan.

3 vastausta: Märynummen oppilaita siirretään Armfeltin kouluun Salossa

  • Ei siellä sillon ollu mitään vikaa, kun ite siellä opiskelin 80-luvulla, eli kaiken maailman ”korjaukset” jotka on tehty sen jälkeen, niin olis syytä ottaa pois. Ei vanhaa taloa saa tiivistämällä ja ilmastoinnin asennuksella ainakaan paremmaksi. Mä en ymmärrä miksei kukaan tajuu sitä. Ja melko varmasti vielä alipaineinen ilmastointi, joka viimeistään pilaa kaikki.

  • Moni tuttava ja tuttavan lapsi on käynyt kyseistä koulua. Yhdyn edelliseen kommenttiin.

    Olisiko suurin syy sisäilmaongelmissa remontit ja korjaukset, jotka on tehty väärin. Korjataan taloja niin, että niistä tulee mm. muovilla homepesiä, liian tiiviitä ym.

  • Saamme kiittää tästäkin kuntaliitosta, ei Halikon aikaan tälläistä olis päässy tapahtumaan. Itsekin koulua käynyt 70-80 luvulla eikä mitään ongelmia. Sääli vaan oppilaita kun joutuu kauemmas kouluun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto