Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Perniön uusi päiväkoti myöhästyy hivenen

Perniöön valmistuva uusi Lampolan päiväkoti otetaan käyttöön loka-marraskuun vaihteessa. Vielä keväällä rakennuksen arvioitiin olevan valmis noin kuukautta aiemmin eli lokakuun alussa.

Salon kaupungininsinööri Janne Lehto sanoo, että kaikki säädöt halutaan ensin laittaa kohdalleen ja mahdolliset hajut tuulettaa ulos. Hänen mukaansa jo pari aiempaa rakennusta on tehty niin, ettei kiirehditä, vaan paikkojen annetaan kuivaa rauhassa.

Päiväkodin rakennustyömaa alkaa olla syyskuun puolella viimeistä silausta vaille valmis. Työmaan vastaava mestari Mikko Laukkanen sanoo, että jäljellä ovat enää muun muassa sähkö-, putki- ja lvi-työt.
Toki siivottavaakin riittää. Myös kalustaminen on vielä kesken.

Perniön uuden päiväkodin valmistumista ei kiirehditä, jotta paikat ehtivät kuivaa ja tuulettua kunnolla. SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

1 vastaus: Perniön uusi päiväkoti myöhästyy hivenen

  • Hyvä että virheistä on otettu opiksi. Surkuhupaisalta tuntuu silti kommentti, että ”jo pari viimeistä rakennusta on kaupungilla tehty niin, ettei kiirehditä vaan annetaan rakennuksen kuivua rauhassa”. Olisipa muidenkin rakennusten, kuten kaupungintalon kanssa toimittu näin. Ja kunpa kaikkiin rakennuksiin saataisiin riittävä ilmanvaihto päälle 24/7. Hyvää on myös se, että katsotaan, että kaikki rakennukseen tulevat osaavat myös käyttää laitteita. Toivottavasti tämä pätee kaikissa muissakin rakennuksissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto