Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Rannikko pelaa Vilppaan paidassa viikonloppuna ”99 prosentin varmuudella”

Teemu Rannikko (oik.) pelaa Vilppaan mukana viikonlopun Hanhivaara-turnauksessa. Sen sijaan Mikko Koivisto parantelee edelleen EM-kisoissa tällin saanutta nilkkaansa.

Teemu Rannikon avausottelu Vilppaan paidassa on hyvin näköisesti lauantain harjoitusottelu Kauhajoen Karhu Basketia vastaan. Torstaina ensimmäistä kertaa EM-kisojen jälkeen Vilppaan treeneissä mukana ollut ”taikuri” on päävalmentaja Joonas Iisalon mukaan kokoonpanossa suurella todennäköisyydellä.

– Pelipäivän aattona tehdään lopullinen päätös, mutta nyt näyttäisi siltä, että näin on, hän kommentoi perjantaina aamupäivällä.

Myöhemmin iltapäivällä Rannikko itse vahvisti pelaavansa lauantaina ”99 prosentin todennäköisyydellä”. Sen sijaan nilkkavamman EM-kisoissa saanut Mikko Koivisto ei ole Vilppaan mukana vielä viikonlopun turnauksessa.

Iisalo ei anna kotiturnaukselle suurta arvoa vastustajien tarkkailun näkökulmasta, mutta korostaa sen merkitystä oman pelitavan ajamisessa uusille kesän pelaajahankinnoille.

– Minkäänlaisesta vastustajien tarkkailusta ei voi puhua. Meille on tärkeää, että pääsemme tekemään nyt peliolosuhteissa niitä asioita, joita tässä on viimeiset pari viikkoa harjoiteltu.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto