Rantaradalle tulee lisää junavuoroja

0

Turun ja Helsingin välille tulee lisää junavuoroja. Nykyisten vuorojen lisäksi Turusta Helsinkiin alkaa liikennöidä juna, joka lähtee Turusta arkisin klo 12.30. Lauantaisin lisävuoro lähtee klo 14.30.

Helsingistä Turkuun suuntaava uusi vuoro lähtee Helsingistä klo 10.37. Se liikennöi maanantaista lauantaihin. Uudet vuorot pysähtyvät kaikilla rantaradan kaukoliikenteen asemilla.

– Tarkastelemme jatkuvasti junavuorojen kysyntää ja suunnittelemme tarjontaa sen mukaisesti. Vahvaan kasvuun kääntynyt junaliikenteen suosio mahdollistaa vuorojen lisäyksen niihin aikoihin, jolloin ratakapasiteetti sen sallii, sanoo matkustajaliikennejohtaja Maisa Romanainen VR Groupin tiedotteessa.

Uudet aikataulut julkaistaan kokonaisuudessaan lokakuussa, ja ne tulevat voimaan 10. joulukuuta. Myös Turun ja Tampereen välille tulee lisää vuoroja.