Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Romsilantie suljettu liikenteeltä rekan takia

Salon Romsilantie, tie 2402, on suljettu liikenteeltä Romsilan sillan ja Inkereen välillä. Romsilantie 339:n kohdalla on raskas ajoneuvo ojassa niin, että yhdistelmä tukkii koko tien. Liikenneviraston liikennetiedotteen mukaan auton nosto tapahtunee tiistain aikana.

2 vastausta: Romsilantie suljettu liikenteeltä rekan takia

  • Taas kerran aihetta ihmettelyyn. Puoliperävaunuyhdistelmä tien tukkona lähes vuorokauden, kaiken lisäksi ammattimiehet nostotöissä: säiliön pintapellit rutattu ja ties mitä muuta. Työssä joka ei kovinkaan ihmeellinen, jos työ tehdään niin kuin se pitää tehdä.

    Myöskin tuo viivyttely ihmetyttää, siihen lienee osasyynä pelastustyön rahoitusvaikeus täällä Suomessa (ulkolaiset ajoneuvot).

    • Julkaisustani jätettiin pois pelastuslaitoksen periaatteellisen toiminnan arvostelu: Käytetään Turun seudun koneita ja laitteita, vaikka paikkakunnallakin niitä löytyy ja yleensä varsin pienellä vasteajalla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto