Ylämenu
Menu
Uutiskirje

S-marketin avaamista ehdittiin jo odottaa

Salon keskustassa sijaitsevan S-market Plazan avajaiset synnyttivät pienen ruuhkan torstaina. Moni oli ehtinyt jo kaivata kauppaa, jossa oli tottunut asioimaan.

Täysin uusitussa kaupassa on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa, jonka avulla energiakulut saadaan painettu alle puoleen aiemmasta. Muitakin muutoksia on tehty, esimerkiksi muutettu palvelutiskin paikkaa.
Asioinnin helpottamiseksi on tehty pohjakartta, johon on merkitty tuoteryhmät.

Uutta kaupassa ovat muun muassa itsepalvelukassat eli pikakassat, joita on perinteisten kahdeksan kassan lisäksi käytössä neljä.

S-marketin uudistamisen yhteydessä kauppaan tulivat myös itsepalvelukassat eli pikakassat. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

10 vastausta: S-marketin avaamista ehdittiin jo odottaa

 • Pikakassan toimintaperiaate kyllä niin outo että menee hetki sen opetteluun. Citymarketin pikakassalla vaan luetaan tuotteet ja maksetaan. S-Marketin laite punnitsee ja puhuu.. Ihan ihmeellistä.

 • Kun rauhassa katselee ja kuuntelee, niin kyllä homma hoituu. Vieressä on myös henkilökuntaa apuna, jos menee sormi suuhun. Ei siis mitenkään ihmeellistä. Kiva, kun pääsee taas S-marketissa asioimaan!

 • Se mitä energiakuluissa ikinä tullaan säästämään, menetettiin jo myyntinä ja väitän menetyksien jatkuvan, koska Alko ja Posti sijaitsevat Citymarketissa.

  Pikakassa ei ole mikään pika, koska kaikkia ostoksia nostellaan ja luetaan paljon hitaammin kuin kassalinjalla. Ruotsissa on joissakin kauppaketjuissa käytössä kapula, johon tuotteet luetaan jo kärryyn laitettaessa eikä niitä tarvitse sen jälkeen liikutella. Kapula näyttää jo liikkeessä koko ajan saldoa ja sitten portilla vain maksetaan. Se kestää alle minuutin.

 • Pikakassa ok! Muuten en lämmennyt. Olen remontin takia muuttanut Lidliin, taidan pysyä siellä.

  • Minäkin olen siirtynyt sittariin ja lidliin ja pysynkin niiden asiakkaana nähtyäni uuden S-marketin hintatason. Muuten kauppa on selkeämpi ja raikkaampi kuin entinen sokkelokujainen ja ahdas myymälä.

 • Kyllä Lidlin valikoimat ovat kuitenkin sellaiset, että jos sen jokapäiväisen ruokansa joutuu sieltä hakemaan, niin kyllä tulee äitiä ikävä. Minä ainakin joudun muualla käymään kaupassa.

  Ja kyllähän ässämarketti on siinä ihan ehdoton valikoimiensa puolesta. Halikon prismassa se kassatoiminta ärsyttää niin paljon, että sitä kierrän mahdollisuuksien mukaan.

  • Pääosin ostan kaikki Lildlistä, täydennyksen haen muualta. Osaan käydä kahdessakin kaupasssa, kun en käy joka päivä.

   • Ei ole liiteri enää niin halpa kuin ennen. Pitää tietää jo, mitä hakee.
    Halikon Prisman kassat iltaisin yhtä tuskaa. Ihan syystäkin vältän.

 • Onhan se inhottavaa, kun kassan kanssa ei ole tarvinnut puhua, mutta pikakassa hölöttää koko ajan. Toiminta on ihan looginen ja pienemmän ostosmäärän kanssa toimiva, kunhan on kerran pikakassaa käyttänyt. Toivon mukaan kukaan ei sinne änkeäkään täyden ostoskärryn kanssa.

 • En ole nyt muutamaan vuoteen Plazassa asioinut, joten S-marketin olemien tai ei-oleminen on ihan tyhjän kanssa. Autoa joskus käyn pakkasilla sulattelemassa Plazan lämpimässä parkkihallissa. Se on kaupungin paras paikka talvella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto