Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Salon varhaiskasvatusväki liikuttaa lapsia ja aikuisia

Kävellen tai juosten kerrytetään parhaillaan kilometrejä Salon varhaiskasvatusväen yhteisessä Lasten Suomi 100 -maratonissa. Liikuntakampanja jatkuu koko syyskuun. Liikuntakampanjaan osallistuvat vapaa-ajallaan myös perheet.

Salon Anjalan päiväkodissa kilometrejä on koottu yhden kilometrin reitillä, joka kiertää päiväkodin ja viereisen alakoulun ympäri. Lenkillä ahkeroitiin tiistainakin, jolloin lätäköt antoivat lisävauhtia liikkumisen iloon.

Päiväkodin Omenat -ryhmään kuuluva kahdeksan lapsen osaryhmä kiersi lenkin lastenhoitaja Johanna Mäkelän kanssa. Lenkin jälkeen tällä ryhmällä oli koossa jo lähes puolimaratonin verran, mutta koko Omenat -ryhmällä kilometrejä on kertynyt ensimmäisen viikon aikana yhteensä noin 300.

Kaikkiaan Salon varhaiskasvatusväki on saanut kokoon viikossa huikeat 6 500 kilometriä.

Anjalan päiväkodin seinälle on kerätty sekä päiväkodin että perheiden kilometrit. Kuva: SSS/Minna Määttänen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto