Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Tuomo Mäkelä suunnisti viidenneksi SM-sprintissä, Topias Arolalle 16-vuotiaiden mestaruus

Kolminkertainen Suomen mestari Tuomo Mäkelä on himmannut harjoittelua huippuvuosistaan, mutta vauhti riittää edelleen Suomen kärkipäähän. (arkistokuva)

Kokemus oli Salon seudun suunnistajien osalta valttia Helsingin SM-sprintissä. Angelniemen Ankkurin Tuomo Mäkelä sijoittui miesten kilpailussa viidenneksi.

Toisaalta koko kilpailun mitassa nuoruus vei kärkisijat. Helsingin Suunnistajien suurlupaus Olli Ojanaho saavutti Suomen mestaruuden. Ojanaho jätti SM-kilpailussa hopeamiehen Olli-Pekka Koistisen peräti 20 sekunnin päähän. Pronssille ylsi estejuoksijanakin tunnettu Topi Raitanen.

Naisten sprintissä paras salonseutulainen oli Paimion Rastin Emma Silvennoinen. Viestin Suomen mestaruuden lauantaina saavuttanut Silvennoinen sijoittui 11:nneksi. Mitalit menivät Kirsi Nurmelle, Venla Harjulle ja Maija Sianojalle.

Yksi Suomen suunnistuksen tulevaisuuden mahdollisista tähdistä on Olli Ojanahon lisäksi Paimion Rastin Topias Arola. Hän voitti 16-vuotiaiden poikien SM-kullan, ja mestaruus oli hänelle jo kauden toinen.

Juttuun täydenetty 17.9. kello 18.11 Topias Arolan nuorten mestaruus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto