Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Uusitussa Plazassa juhlitaan neljä päivää

Uudistetun Plazan avajaisia juhlitaan neljän päivän ajan. Avajaiset starttaavat torstaina ja jatkuvat sunnuntaille.

Kaupunginjohtaja Lauri Inna avaa uudistetun kauppakeskuksen torstaina kello 10. Kauppakeskuksen asiakkaille on tarjolla kakkukahvit kello 10–18.

Torstaina on luvassa myös kulttuuria musiikin ja teatterin muodossa. SaloJazz Festivaalin esiintyjät Emmi Raasumaa (laulu) ja Konsta Mäenpää (kitara) esiintyvät kello 10 ja 11.30 sekä kitaraduo Matti Mikkola ja Konsta Mäenpää kello 14, 16 ja 18. Esimakua Salon Teatterin Jekyll & Hyde -musikaalista on tarjolla kello 12. Juhlapäivän ilotulitus on torstaina illalla kello 21.

Perjantaina Plazassa ollaan ”ysäritunnelmissa”, kun päivän pääesiintyjänä oleva Pandora esiintyy kello 16 ja 18. Ysäriperjantain juontaa imitaattori ja stand-up koomikko Janne Porkka, joka tuli tutuksi Onnenpyörä-sarjan vetäjänä. Myös Plazassa pääsee kokeilemaan onnenpyörää Porkan johdolla kello 13, 14, 15 ja 17.

Lauantaina kauppakeskuksessa kisataan Miss Salo 2017 -tittelistä. Muotinäytökset järjestetään kello 12 ja 14. Miss Salo 2017 kruunataan kello 14 näytöksen jälkeen. Plazassa pääsee lauantaina tapaamaan myös Vuoden Tubettaja Roni Backia kello 15–17.

Plazan sunnuntai on suunnattu lapsille ja eläimistä kiinnostuneille. Kauppakeskuksessa esiintyy muun muassa lastenmusiikkiteatteriduo Mimi ja Kuku kello 13.30 ja 15. Lapsille maksuton elokuvanäytös järjestetään kello 11.30 ja 15.30. Lapsille on luvassa myös karnevaalit ja liikunnallisia tuokioita.

Plazan kattotasanteella järjestetään sunnuntaina koirien Match Show. Eksoottisia lemmikkejä voi puolestaan ihastella kauppakeskuksessa sunnuntaina kello 11–14.

Salon kauppakeskus Plazan juhlapäivän ilotulitus järjestetään torstai-iltana kello 21. Kuva Plazan joulun avajaisista viime vuodelta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto