Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Vilppaan korisliigajoukkue aloitti harjoituspelien rupeaman selkeällä voitolla

Salon Vilpas Vikings avasi harjoituskautensa liki 30 pisteen voitolla Viron Meistriliigan keskikastiin kuuluvasta TLU/Kalevista. Tunnustellen syksyn ensimmäiseen harjoitusotteluunsa lähtenyt salolaisryhmä hävisi ensimmäisen neljänneksen lukemin 26­­­–23, mutta kiristi taukolukemiksi 40–56.

Toisella jaksolla Vilpas jatkoi vahvaa hyökkäyspelaamista ja karkasi lopulta liki 30 pisteen voittoon numeroin 76–105.

– Ainakin saimme ottelusta hyvää videomateriaalia käytettäväksi. Hyökkäyspelaaminen oli ensimmäiseksi otteluksi ihan hyvää, mutta puolustamisessa riittää vielä paranettavaa. Se on ihan luonnollista vielä tässä vaiheessa, Vilppaan päävalmentaja Joonas Iisalo pohti.

Joukkueen kaikki neljä yhdysvaltalaispelaajaa, Tobin Carberry (16 pistettä/5 levypalloa), Javontae Hawkins (17/6), Canyon Barry (16/1) ja Aaron Jones (11/6) merkkauttivat ottelussa vähintään 11 pistettä.

– Ihan kohtalaisen hyvä esitys koko nelikolta ottaen huomioon, että joukkueen kanssa on treenattu vasta 1,5 viikkoa yhdessä, Iisalo totesi.

Hän ei lähtenyt ennustamaan, ehtivätkö Susijengin mukana EM-kisoissa pelaavat Teemu Rannikko ja Mikko Koivisto pelaamaan yhtään harjoitusottelua Vilppaan mukana ennen Korisliigan alkua.

– Vaikea nähdä, että he ehtisivät mukaan ainakaan silloin, jos Suomi pelaa tiistaina. Jos taas pelit loppuvat lauantaina, niin sitten tilanne pitää katsoa uudelleen.

Vilpas jatkaa harjoituskauttaan lauantaina toista Viron pääsarjatason joukkuetta, TTU Korvpalliklubia vastaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto