Brasilian päiväkotihyökkäyksen uhriluku kasvaa, kaksi pientä lasta kuoli saamiinsa vammoihin

0

Brasiliassa päiväkodin tuhopolton uhriluku nousi, kun sairaalan tiedottaja kertoi kahden tuhopoltossa loukkaantuneen lapsen kuolleen vammoihinsa perjantaina iltapäivällä. Molemmat lapset olivat neljävuotiaita.
Kokonaisuudessaan tuhopoltossa kuoli seitsemän 4-vuotiasta lasta ja 43-vuotias lastentarhanopettaja. Myös tuhopolttoiskun tehnyt mies kuoli palovammoihin.
Tilanne sai alkunsa torstaina aamulla, kun päiväkodin vartija sytytti tulipalon päiväkodissa. Viisikymppinen mies ruiskutti alkoholia ihmisten päälle ja sytytti nesteen tuleen. Paikallisten viranomaisten mukaan mies oli kärsinyt mielenterveysongelmista vuodesta 2014 lähtien.
Iskun takia noin 40 ihmistä vietiin sairaalaan. Päiväkodissa oli hyökkäyshetkellä 80 lasta.
Tragedia tapahtui Janaubassa Itä-Brasiliassa.

STT

Kuvat: