Jarkko Putkosella riittää kiirettä loppuvuotena – ensi viikolla Alahärmään ja joulukuussa kotikehään

0
Jarkko Putkonen on hionut kuntoaan tutussa kehässä Ollikkalassa.

Salolaisen ammattilaisnyrkkeilijän Jarkko Putkosen loppuvuosi on tiivis.

Ensi viikon lauantaina Putkonen ottelee Alahärmässä italialais-tunisialaista Mohamed Khalladia vastaan ja joulukuun ensimmäisenä lauantaina Putkonen on Salon Urheilutalon ammattilaisillan pääottelun toinen osapuoli. Vastustaja kotikehän koitokseen varmistuu myöhemmin lokakuussa.

Haussa on Khalladin kaltainen aktiivinen ottelija.

– Khalladi on melkoinen tuulimylly, joka lyö paljon ja yrittää lyödä joka iskun täysillä. Toisaalta hänen leukansa on kutsuvasti esillä, eli otteluidea perustuu suojaamiseen ja vastustajan virheiden hyväksikäyttöön. Eipä tarvitse olla koko ottelua perässäjuoksijana ja jahtimiehenä, Putkonen kertoo tiedotteessa.

33-vuotias Putkonen on otellut ammattilaisena 6,5 vuoden aikana 18 ottelua, joista hän on voittanut 14. Yksi on päättynyt ratkaisemattomaan.

Urheilutalolla järjestettävä ammattilaisilta on järjestyksessään neljäs ja se sisältää viisi ottelua. Putkosen lisäksi varmuudella kehään astuu aikanaan Venäjän kärkiamatööreihin kuulunut Fedor Vinogradov. Lisäksi toisen kotimaisen kovan luokan ottelijan kiinnittäminen on puumerkkiä vaille varma.