Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Latvala ei jatka Espanjan MM-rallia: ”Ei ole mahdollista, surullista kyllä”

Karvaan pettymyksen keskeytyksensä myötä Espanjan MM-rallissa eilen kokenut Toyotan Jari-Matti Latvala ei pysty jatkamaan rallia tänään lauantaina. Talli tiedotti myöhään perjantaina, että voiteluvaurio on liian vakava.
Latvala menetti mahdollisuudet kärkitaistoon jo neljännessä perättäisessä MM-rallissa, kun Espanja jäi kesken öljyvuodon takia hieman ennen perjantain etapin viimeistä kuudetta erikoiskoetta. Latvala ei startannut päätöserikoiskokeelle.
– Ennen kuin ehdimme kuudennelle erikoiskokeelle, moottori sammui eikä startannut enää. Silloin emme tienneet oliko mikään vaurioitunut, mutta lauantaina ajaminen ei ole mahdollista, surullista kyllä, Latvala kertoi tallin tiedotteessa.
– Olen varma, että Jari-Matti olisi pärjännyt täällä hyvin. Mutta epäonni tuntuu seuraavan häntä. Valitettavasti emme näe, mihin hän olisi täällä pystynyt. Se on moottoriurheilua, toivottavasti (Toyotan muut kuljettajat) Juho Hänninen ja Esapekka Lappi pärjäävät hyvin, tallipomo Tommi Mäkinen totesi.

STT

Kuvat:


Uutiset
STT
Arkisto