Ylämenu
Menu
Uutiskirje

LP Viesti voitti harjoitusturnauksen Venäjällä – loppuottelussa nurin superliigajoukkue Leningradka suoraan kolmessa erässä

Viktoriia Tuchashvili passasi itsensä turnauksen tähdistöseitsikkoon.

LP Viesti ylsi kovaan suoritukseen lentopallon naisten harjoitusturnauksen loppuottelussa. Viesti voitti finaalissa erittäin kovan Venäjän liigan joukkueen Leningradkan suoraan erin 3-0 (25-22, 25-23, 25-16).

Venäjän Zerkalnoessa pelatun turnauksen tähdistöseitsikkoon valittiin salolaisjoukkueesta libero Hillaelina Hämäläinen, passari Viktoriia Tuchashvili ja hakkuri Kertu Laak. LP Viesti pelasi syys-lokakuun aikana kaikkiaan kolme harjoitusottelua Leningradkaa vastaan: otteluvoitot näistä kohtaamisista olivat LP Viestille 2-1.

Kotimainen mestaruusliigakausi alkaa LP Viestin osalta tulevana perjantaina LP-Vampulaa vastaan vieraskentällä. Lauantaina Salohallissa kello 16.15 ovat paikalla viime kauden loppuotteluvastustaja HPK ja Yleisradion TV-kamerat.

Korjattu 1.10. kello 18.56 LP Viestin ja Leningradkan otteluiden määrä ja tulokset.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto