Poliisi otti kiinni lauantaina kiinni kaksi rattijuopumuksesta epäiltävää ulkomaalaista miestä Salossa. Somerontiellä poliisi pysäytti kello 19.20 aikoihin henkilöautoa kuljettaneen vuonna 1985 syntyneen miehen, jolle huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle.
Tapahtumaa tutkitaan rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Salossa Perniöntiellä kello 21.30 aikoihin Salon suunnasta tullut henkilöauto suistui tieltä hieman ennen Mahtinaisentien risteystä tien oikealle puolelle ojaan. Auto kynti ojaa noin 50 metriä ja osui liikenneopasteeseen. Poliisi tavoitti paikalta kuljettajana toimineen 1975 syntyneen miehen, joka puhalsi alkometriin 3,6 promillen lukemat. Ojaanajosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Kuljettajalla ei myöskään ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.
Tapahtumaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.