Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Teppo Mäkynen esitteli uuden puolen itsestään SaloJazzissa

Teppo Mäkysen uusi 3TM-trio esiintyi taidemuseo Veturitallissa.

Claudia Campagnol esiintyi SaloJazzissa perjantaina Teatteri Provinississa.

Salolaislähtöinen rumpali ja tuottaja Teppo Mäkynen pitää tärkeänä konsertoida kotikaupungissaan. Keikkoja onkin vuosien varrella tullut useita, niistä viimeisin lauantaina SaloJazzissa uuden 3TM-projektin kanssa.

Konsertin myötä Mäkynen paljasti salolaisille uuden, kokeilevamman puolen itsestään. Täpötäysi Veturitalli sai nauttia uuden trion jazzia ja kokeilevampaa ambient-tyylistä soittoa yhdistelevästä musiikista.

Viikonvaihteessa järjestetty SaloJazz oli menestys. Monipuolista musiikkia saapui kuulemaan runsaslukuinen yleisö. Esimerkiksi perjantainen avajaiskonsertti, jossa esiintyi laulaja-pianisti Claudia Campagnol suomalaismuusikkojen kanssa, oli sekä yleisö- ja konserttimenestys.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Uutiset
STT
Arkisto