Ylämenu
Menu
Uutiskirje

Trooppinen myrsky on tappanut Keski-Amerikassa ainakin 20 ihmistä

Trooppinen myrsky on tappanut ainakin 20 ihmistä Nicaraguassa, Costa Ricassa ja Hondurasissa. Useita ihmisiä on myös kadoksissa.
Nicaraguassa kuolleita on yhteensä 11 ja seitsemän on kadoksissa. Costa Ricassa kuolleita on kuusi, joista yksi oli vasta kolmevuotias tyttö. Kaksi Costa Ricassa kuolleista oli Nicaraguasta kotoisin olleita maatilan työntekijöitä. Lisäksi maassa on ainakin 15 ihmistä kadoksissa.
Hondurasissa on viranomaisten mukaan kuollut kolme. Costa Ricassa lisäksi yli 5 000 ihmistä on hätämajoituksessa ja yli kymmenen päätietä on suljettu.
Myrskyn ennustetaan voimistuvan hurrikaaniksi, kun se saavuttaa Meksikon ja Yhdysvallat.
Louisianan osavaltiossa ja New Orleansin kaupungissa valmistaudutaan hurrikaanin saapumiseen viikonloppuna. Jos hurrikaani iskee Louisianaan, kyseessä on jo kolmas kerta kahden kuukauden sisään, kun hurrikaani moukaroi Yhdysvaltain eteläosia.

STT

Kuvat:


Uutiset
STT
Arkisto