Yle jatkaa STT:n asiakkaana

0

Yleisradio jatkaa Suomen Tietotoimiston STT:n asiakkaana. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus allekirjoitettiin tänään. Sopimus kattaa STT:n suomenkielisen uutispalvelun ja kuvapalvelun. Ylellä on lisäksi käytössä STT:n suunnittelupalvelu.
STT:n toimitusjohtajan Mika Petterssonin mukaan neuvotteluissa Yle on ollut rakentavan vaativa asiakas.
Petterssonin mukaan sopimuksella on STT:n kannalta suuri merkitys.
STT:n tulevaisuudesta on syksyn aikana käyty paljon keskustelua. Petterssonin mukaan Ylen kanssa tehty sopimus osaltaan helpottaa STT:n asemaa.
– Ylen kanssa tehty sopimus ei kuitenkaan ratkaise STT:n taloudellista tilannetta, Pettersson sanoo.
Yle luopui STT:n tekstiuutispalveluista vuonna 2006. Tämän vuoden alusta Yle on ollut STT:n kuvapalvelun (Lehtikuvan) asiakas toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Keväällä Yleisradio palasi STT:n uutispalveluasiakkaaksi määräaikaisella sopimuksella.

STT

Kuvat: