RekryExpoon ilmainen bussikuljetus Salosta ja Kemiönsaaresta

0
TE-toimisto järjestää ilmaisen bussikuljetuksen Salosta ja Taalintehtaalta Turun Messukeskuksessa keskiviikkona 22. marraskuuta pidettäville RekryExpo-messuille. Myös tapahtuman sisäänpääsy on maksuton.
RekryExpossa noin 60 yritystä hakee osaavaa henkilökuntaa. Pääasiassa Varsinais-Suomen alueella olevia työpaikkoja on tarjolla muun muassa IT-asiantuntijalle, projektipäällikölle proviisorille, insinööreille, puutarhurille, puistotyöntekijälle, erilaisille asentajille, varastotyöntekijöille, tarjoilijoille ja työnjohtajille. Messuilta saa myös esimerkiksi käytännön neuvoja työnhakuun.
Salosta kuljetus RekryExpoon lähtee klo 9.30 linja-auto-asemalta, Annankadun tilausajopysäkiltä. Myös Helsingistä asti tulee bussi, jonka kyytiin pääsee ABC Piihovilta klo 11.30. Taalintehtaalta Bio Ponyn luota bussikuljetus lähtee klo 11, Björkbodan Nesteellä auto on klo 11.10, Kemiön Arkadiassa klo 11.25 ja Paimiossa ABC Tammisillan luona klo 12.05. TE-toimisto järjestää myös paluukuljetukset. Kuljetuksiin voin ilmoittautua mukaan internetissä, Varsinais-Suomen TE-toimiston sivujen kautta.