Saloon viikonlopuksi EYP:n 150 nuorta

0
Tuomas Alm Salosta.

Saloon kokoontuu viikonlopuksi noin 150 nuorta Euroopan nuorisoparlamentin kokoukseen. European Youth Parliament Finland ( EYP Finland) on nuorisoyhdistys, joka kokoaa iältään 16–22-vuotiaita nuoria ympäri Suomea ja Eurooppaa yhteen. Salossa pidettävässä alueellisessa kokouksessa osallistujat ovat pääosin kotimaasta.

– Ensi sijassa nuorisoparlamentin osallistujia on Varsinais-Suomesta. Delegaatteihin osallistujia on 90 ja vapaaehtoisjoukkoja on ympäri Eurooppaa, kertoo tapahtuman pääjärjestäjiin kuuluva salolainen Tuomas Alm.
Tapahtuma alkoi kokoontumisella eilen Uskelan koulussa Kavilankadulla ja tapahtuma päättyy kaupungintalossa sunnuntaina pidettävään yleiskokoukseen.

Nuorisoparlamentissa syvennytään keskustelemaan tämän hetken yhteiskunnallisista ongelmista. Istunnon teemana on ”Solidarity and Stability, Building Blocks for a Brighter European Future” .  Käsiteltävänä aiheena on muun muassa Brexit.

Lue lisää 18.11.2017 lehdestä