Salolaisen tanssiparin elämä hymyilee: Alisa Heino toipui sairaudesta, ja arvokisaputki aukesi tänä vuonna tuplasti

0
Alisa Heino ja Markus Ranta ovat kohdanneet yhteisellä tanssiuralla vaikeitakin vaiheita, mutta nyt katse tulevaisuuteen on luottavainen.

Salolaiskasvatit Alisa Heino ja Markus Ranta tanssivat vähitellen kohti maailman kärkipäätä. Pari ylsi tänä vuonna ensimmäistä kertaa urallaan latinalaistanssien aikuisten arvokilpailuun, ja edustuksia tuli saman tien tuplana. Kaksikko tanssi sekä MM- että EM-kilpailuissa.

Vaikka MM-kisojen loppusijoitus ei tyydyttänyt Heinoa ja Rantaa, oli vuosi joka tapauksessa useammallakin tavalla menestys. Heino toipui syömishäiriöstä ja masennuksesta sekä valmistui ammattikorkeakoulusta.

– Olen tosi ylpeä, että pääsin kauden loppuun asti, Heino kiteyttää.

Lue lisää 30.12.2017 lehdestä

 

Jätä kommentti

Ole ensimmäinen kommentoija